nl
nlende

Nieuws

coronacrisis/ covid-19 (update 1 juni)

02 mei

Vanaf 1 mei mogen wij weer open. Wij proberen zoveel mogelijk de richtlijnen van het RIVM te volgen. Op dit moment zijn alleen de kamers met eigen badkamer te reserveren. Evt zal de etagedouche/toilet door max. 1 kleine kamer gebruikt worden. Vanaf 1 juni is het weer toegestaan om de gezamelijke douche en toilet door meer kamers te gebruiken. Wij maken deze dagelijks schoon en zullen voor extra schoonmaak/ontsmettings middelen zorgen.

Het ontbijt zal voorlopig niet in onze woonkamer als buffet worden aangeboden. Wij proberen een lekker ontbijtje voor u te maken en deze op de kamer aanbieden. Het schoonmaken van de kamer gebeurt in overleg. Er is extra handgel, ontsmettingsmiddel en papieren zakdoekjes aanwezig. Vanaf 1 juni mogen we het ontbijt ook weer in onze woonkamer aanbieden. dit zal nog geen buffet zijn!  

Op dit moment zijn alle restaurants nog gesloten. Echter is er genoeg keus om  bij een van hen een hapje, lunch of diner te bestellen. Zij bezorgen dit met alle liefde. Vanaf 1 juni mogen de restaurants beperkt weer open. U zult een tafel moeten reserveren. Hou hier rekening mee.

Door deze onzekere tijd kunnen wij helaas geen parkeerplek met gereduceerd tarief aanbieden. Het parkeren in de duingarage kost 1,80 euro per uur, met een max van 10 euro per dag. Evt een weekkaart kost 25 euro. Deze kunt u in de garage aanschaffen.

Bij corona gerelateerde klachten; blijf thuis en geef ons een berichtje dat u niet kunt komen. 

Bij binnenkomst schudden wij geen handen en we proberen zoveel mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren.

Wij doen er alles aan om uw verblijf veilig en ontspannen te laten verlopen. Blijf gezond! Tot snel, Marcel&Maaike

coronacrisis/ covid-19  (update 1 juni)

©2020 Bed & Breakfast Aan Strand  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •  Webontwikkeling: 2nd Chapter BV