nl
nlende

Welkom bij
Bed & Breakfast
Aan Strand

Welkom bij

Bed and Breakfast aan Strand Katwijk aan Zee

B&B aan Strand ligt pal aan het Katwijkse strand en slechts 200 meter van het gezellige centrum met de vele leuke winkeltjes en een ruime keuze aan restaurants. Onze B&B is de ideale locatie voor een vakantie aan de Zuid Hollandse kust.

We hopen u snel te mogen ontvangen in onze Bed and Breakfast in Katwijk aan Zee. 

Marcel & Maaike,
en onze kinderen Finn, Guy en Hidde.

 

IVM CORONA: ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar onze B&B te komen.

Onze 8 kamers

Kamers inclusief

B&B aan Strand biedt u een ontspannen verblijf in onze met strandstijl ingerichte kamers. Bij elke kamer zijn onderstaande faciliteiten inbegrepen in de prijs. Daarnaast hebben we een algemeen terras aan de voorzijde met zicht op zee.

  • Beddengoed en handdoeken
  • Draadloos internet
  • Schoonmaak
  • Ontbijtbuffet (tijdens coronacrisis, vanaf 1 juni weer ontbijt in onze woonkamer, maar nog geen buffet)
  • Huisdieren zijn niet toegestaan
  • Roken is niet toegestaan, ook niet op de balkons.
  • Parkeren in de duingarage tegen gereduceerd tarief; 6 euro per dag, met een max van 35 euro per week.

Ontbijtbuffet. (vanaf 1 juni ontbijt weer in onze woonkamer, maar nog geen buffet)

Iedere ochtend staat er tussen 8 en 10 uur in onze woonkamer een uitgebreid ontbijt buffet voor u klaar, waar u kunt genieten van een lekker ontbijtje met zeezicht.

Het buffet bestaat uit versgebakken broodjes, croissants, diverse andere soorten brood, afwisselend gekookte eieren, roerei, gebakken ei of eimuffin, ontbijtgranen, muesli, diverse vruchtensappen, melk, yoghurt, koffie, diverse vleeswaren, kaas, fruit en een ruim assortiment zoet en hartig beleg.

 

Nieuws

coronacrisis/ covid-19 (update 1 juli)

02 jul

IVM CORONA: ZEER BELANGRIJK! Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar onze B&B te komen.

Lees verder

Parkeren in Katwijk aan Zee

30 apr

Parkeren op nog geen 50 meter van het strand en direct bij het winkelcentrum van Katwijk. De garage biedt plaats aan 670 personen auto's. Uw auto blijft ook lekker koel tijdens de warme dagen, het tarief per uur bedraagt € 1,90. Maximale dagtarief is € 10,00. Weektarief is 35 euro.

Lees verder
Meer nieuws

©2020 Bed & Breakfast Aan Strand  •  Disclaimer  •  Privacyverklaring  •  Webontwikkeling: 2nd Chapter BV